Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ήθελε να παίξει αλλά δεν μπορούσε

Έτοιμος να φάει σίδερα, ή για την ακρίβεια τις διαφημιστικές πινακίδες που τον χώριζαν από το παρκέ ήταν ο Λίνας Κλέιζα κατά την διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Λιθουανός φόργουορντ λίγο πριν ολοκληρωθεί το ζέσταμα των "ερυθρολεύκων" και ξεκινήσει το παιχνίδι κατάλαβε ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει. Γύρισε προς τον πάγκο και με μια χειρονομία γνωστοποίησε ότι έχει τεθεί νοκ - άουτ, αφού οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό του ήταν πολύ έντονες.Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως και έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι για την ομάδα του ξέχασε τον πόνο που τον είχε κυριεύσει.
Έδειχνε θυμωμένος με την εξέλιξη του ματς και με τον ίδιο του τον εαυτό που έμεινε έξω σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Κυριολεκτικά ήταν θηρίο στον... πάγκο και όπως έλεγε ο ίδιος σε συμπαίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης, σκέφτηκε πολύ σοβαρά να ζητήσει από το τεχνικό επιτελείο να μπει.
Βέβαια, ο Γιαννάκης και οι συνεργάτες του, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να του επιτρέψουν κάτι τέτοιο, αφού αποτελεί αρχή για τον "δράκο" ότι πάνω από όλα η υγεία των παικτών. Ενδεχομένως μια υποτροπή, ή επιδείνωση της κατάστασης του Κλέιζα να τον κρατούσε πολύ περισσότερο εκτός παρκέ, κάτι ιδιαίτερα επιζήμιο για τον Ολυμπιακό, όπως εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: