Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τη Χίο με 15-4

Το απόλυτο νικών στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών διατήρησε ο Ολυμπιακός, που συνέτριψε τη Χίο με 15-4 στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Πειραιωτών, που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, ήταν ο Γιώργος Αφρουδάκης με έξι τέρματα, ενώ ακολούθησε σε απόδοση ο αδερφός του, Χρήστος, που πέτυχε τρία γκολ. Ουσιαστικά, το πρώτο οκτάλεπτο ήταν για τον Ολυμπιακό μία "οικογενειακή υπόθεση".
Ο Χρήστος έκανε το 1-0 και στη συνέχεια ο Γιώργος με 4 συνεχόμενα γκολ εκτόξευσε τη διαφορά του σκορ στα 5 τέρματα για να μειώσει ο Κότσιτς σε 5-1. Το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν ισορροπημένο σε ό,τι αφορά το σκορ (2-2), αλλά στην τρίτη περίοδο οι Ντόσκας, Χ. Αφρουδάκης και Γ. Αφρουδάκης ανέβασαν τη διαφορά στα 7 γκολ (10-3).
Ένα γκολ του Γιώργου Φουντούλη μείωσε σε 10-4, το οποίο ήταν και το τελευταίο που δέχτηκε η ομάδα του Πειραιά. Στο τέταρτο οκτάλεπτο η άμυνα του Ολυμπιακού "έσφιξε" ακόμα περισσότερο και η επίθεση εξακολουθούσε να πετά φωτιές, ειδικά στη κόντρα, με αποτέλεσμα το τελικό 15-4 υπέρ του Θρύλου.
Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-2, 3-1, 5-0.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γ. Αφρουδάκης 6, Χ. Αφρουδάκης 3, Ντόσκας 2, Βλοντάκης 1, Γιάννης Φουντούλης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Κομάντινα 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: