Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Η σεζόν δεν τέλειωσε!

Ο Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή νίκησε στο ΟΑΚΑ τον βάζελο και ο κόσμος γεύτηκε το νέκταρ της επιτυχίας. Το γεύτηκαν και οι παίκτες, αλλά συγγνώμη, δεν μας έκαναν και χάρη που τους νίκησαν. Υποχρέωση τους ήταν και η σεζόν δεν τελείωσε μετά από αυτό το ματς. Στο Καραϊσκάκη, στο παιχνίδι με την Ξάνθη μαζεύτηκε αρκετός κόσμος με τα δεδομένα της φετινής ομάδας και ότι στην ουσία είναι εκτός στόχων.
Η απόδοση μας ήταν άθλια, αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η εικόνα που έδειχνε η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι ήταν επιεικώς τραγική. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν αποκαρδιωτικός μέχρι και αδιάφορος από εκείνο το σημείο και μετά. Η ομάδα δεν είχε θέληση και πάθος στο ματς με τους ακρίτες και πραγματικά αυτή η εικόνα ήταν ίσως και η χειρότερη της φετινής σεζόν.Στο Ρέντη θα πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι με τη νίκη επί του βάζελου δεν εξιλεώθηκαν και δεν έσβησαν την άσχημη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει την χειρότερη εικόνα των τελευταίων δέκα ετών από την αρχή του πρωταθλήματος. Τώρα πλέον φαίνεται ότι πράγματα έχουν ακόμα χειρότερα. Και δυστυχώς, ναι, υπάρχουν και χειρότερα. Οι παίκτες δείχνουν να έχουν μείνει χωρίς στόχους, να μην έχουν κίνητρο. Το παραδέχτηκε μέχρι και ο Μπάντοβιτς, αλλά εδώ χρειάζεται άμεση επέμβαση γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα βλέπουν κάποιοι.
Ο Θρύλος έχει ακόμα μπροστά του δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλα έξι στα πλέι οφ. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο τίτλος μπορεί να χάθηκε, αλλά θα είναι καταστροφή να χαθεί και η δεύτερη θέση. Λοιπόν, μαζευτείτε και παίξτε μπάλα στα οκτώ ματς που μας μένουν. Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να παίζουμε συνέχεια με τον βάζελο. Δώστε τους κίνητρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: