Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Πύρινος λαός!

Η νίκη στο ΟΑΚΑ επί του βάζελου ήταν ό,τι καλύτερο για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το χαρήκαμε όλοι με την ψυχή μας και με τον ενθουσιασμό από αυτό το διπλό κατηφορίσαμε στο Καραϊσκάκη για το ματς με την Ξάνθη. Έτσι κι αλλιώς θα πήγαινε ο κόσμος γιατί πάνω απ' όλα είναι η ερυθρόλευκη φανέλα. Οι οπαδοί δεν πικράθηκαν απλά στον αγώνα με τους ακρίτες, αλλά απογοητεύτηκαν από την εικόνα της ομάδας.
Η παρουσία τους, ωστόσο, ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική. Οι γαύροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης τραγουδούσαν ασταμάτητα για την αγαπημένη τους ομάδας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, μάλιστα το πέταλο των οργανωμένων οπαδών πήρε… φωτιά. Ο κόσμος εξέφραζε την πίστη του και την αφοσίωση του και η ατμόσφαιρα ήταν ανατριχιαστική.
Με μεγάλη ένταση τραγουδούσαν και αν κάποιος δεν γνώρισε τι συνέβαινε θα νόμιζε ότι ο Ολυμπιακός κατακτά τον τίτλο.Όλα αυτά μέχρι το φινάλε γιατί μετά το τελευταίο σφύριγμα του Παμπορίδη ξέσπασαν και ήταν λογικό. Αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές για την άθλια εμφάνιση τους και γι' ακόμα μία φορά τραγουδούσαν το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Τον γουστάρει ο κόσμος τον Βάσκο και το έδειξε ξανά. Δεν πρέπει, όμως, να περάσει στα… ψιλά η παρουσία του κόσμου στον αγώνα με την Ξάνθη. Δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτός ο λαός και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος αυτού του συλλόγου από την ημέρα που γεννήθηκε. Κανείς δεν μπορεί να χρεώσει τίποτα στον κόσμο που είναι στο πλευρό της ομάδας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: