Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

"Είχαμε καθαρό μυαλό"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έπλεξε αρχικά το εγκώμιο του κόσμου, ενώ στη συνέχεια απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την κατάκτηση του ροζ φύλλου. "Θα πρέπει να ξεκινήσω από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος μας, στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια.
Μπήκαμε δυνατά και με όπλο τη συγκέντρωση καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ωστόσο, στη συνέχεια είχαμε κάποιες νευρικές επιλογές και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης. Όμως, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι είχαν καθαρό μυαλό και παρά την πίεση που υπήρχε έπαιξαν καλά και πήραν τη νίκη. Κάναμε το 2-0 και συνεχίζουμε".
Εν συνεχεία, ο "δράκος" ερωτηθείς για τη λογομαχία που είχαν ο Θοδωρής Παπαλουκάς με τον Λίνας Κλέιζα, ανέφερε: "Καταρχήν, είμαστε μία ομάδα που μοιράζει το παιχνίδι τόσο μακριά, όσο και κοντά στο καλάθι. Μέσα στην πίεση οι παίκτες ανταλλάσουν την άποψή τους, όμως, παρ’ όλα αυτά δεν σημαίνει πως τσακώνονται. Εξάλλου, οι συνεργασίες μας βγήκαν πολύ καλά σήμερα και αποτέλεσαν μία από τις αιτίες της νίκης μας. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να διαχειριζόμαστε σωστά τις καταστάσεις που δημιουργούνται".
Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποκάλυψε πως ο τραυματισμός του Παναγιώτη Βασιλόπουλου δεν εμπνέει ανησυχία: "Ο Παναγιώτης (σ.σ. Βασιλόπουλος) ένιωσε περίεργα εκείνη τη στιγμή. Ακολούθως, αισθάνθηκε καλύτερα και μου είπε πως μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι, όμως, προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε. Στο επόμενο ματς μπορεί να χρησιμοποιηθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: