Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Πρωταθλητές από μικροί

Η άνετη νίκη των Νέων με 3-0 επί της Ξάνθης, εξασφάλισε τον τίτλο στην ομάδα του Αλεξανδρή. Μπράβο στα παιδιά που όλη τη χρονιά ήταν οι καλύτεροι.Από την αρχή, μάλιστα, της σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε δείξει τις διαθέσεις του και ως εκ τούτου το παιχνίδι στο Ρέντη με τους Ακρίτες, απλά θα μας έδινε το πρωτάθλημα. Το 1-0 έγινε από τον Κρητικό στο 23ο λεπτό, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 34' με τον Νικλητσιώτη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό από τον Διαμαντάκο, που αξιοποίησε θαυμάσια την πάσα του Νικλητσιώτη.
Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 61 πόντους, εννέα περισσότερους από την Ξάνθη και κατέκτησε το πρωτάθλημα, έχοντας δύο αγώνες λιγότερους από την αντίπαλό του, που έπεσε στην τρίτη θέση.Με το που τελείωσε ο αγώνας, εκτυλίχτηκαν τρομερές στιγμές στο Ρέντη, αφού όλοι οι παίκτες, μαζί με τον Αλεξανδρή, έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν έξαλλα τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός, όπως προαναφέρθηκε, ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη σεζόν και δίκαια έφτασε στην κατάκτησή του, δείχνοντας πως οι μελλοντικοί πρωταθλητές φοράνε ερυθρόλευκα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παναγόπουλος, Βαλεριάνος, Κρητικός, Πολυχρονάκης, Ποτουρίδης, Νικλητσιώτης, Φετφατζίδης, Βάντερσον (73' Διαμαντάκος), Σταμόγιαννος (66' Σιώπης), Σούλης, Σοϊλέδης (14' Κουρτάνοβιτς, 82' Πάνουελ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: