Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ψηφίστε... Ολυμπιακά!


Ο φετινός μπασκετικός Ολυμπιακός βγάζει... φωτιές και πηγαίνει "πρόσω ολοταχώς" για την δεύτερη Κούπα της Ευρωλίγκα στην ιστορία του. Η ομάδα του Πειραιά έχει γεμάτο ρόστερ, οι αστέρες είναι πολυάριθμοι, επομένως δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται στην σχετική λίστα της διοργανώτριας αρχής σε σχετική ψηφοφορία για τους κορυφαίους της σεζόν, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα στις 12 Απριλίου.
Όσοι θέλουν, μπορούν να ψηφίσουν στην επίσημη ιστοσελίδα euroleague.net και οι πέντε κορυφαίοι θα βραβευτούν κατά την διάρκεια του Final-4 που θα γίνει στο Παρίσι το τριήμερο 7-9 Μαΐου. Ο Ολυμπιακός έχει έξι εκπροσώπους και ο λόγος γίνεται για τους Μίλος Τεόντοσιτς, Θοδωρή Παπαλουκά, Γιάννη Μπουρούση, Νίκολα Βούιτσιτς, Λίνας Κλέιζα και Τζος Τσίλντρες.
Εξυπακούεται ότι καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσους παίκτες στη λίστα, κάτι που φανερώνει το βάθος και την ποιότητα του ερυθρόλευκου ρόστερ. Όπως και την προηγούμενη φορά, οι ψήφοι του κοινού θα μετρήσουν στο 25% των τελικών επιλογών, ενώ σε ποσοστό 75% θα μετρήσει και πάλι η γνώμη των δημοσιογράφων. Επιπροσθέτως, ο παίκτης που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους από τους φιλάθλους, θα θεωρηθεί ο MVP των επιλογών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: