Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

"Μάθημα για την υπόλοιπη σειρά"

Ως μάθημα χαρακτήρισε τον πρώτο προημιτελικό με την Πρόκομ Τρεφλ ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε, πήρε μία αγχωτική νίκη, αλλά έκανε το 1-0 στη σειρά με την πολωνική ομάδα.
"Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην πρώτη αγωνιστική και αυτό πρέπει να είναι μάθημα για την υπόλοιπη σειρά.
Μόνο να μάθουμε έχουμε από αυτό και να κερδίσουμε γνώση και εμπειρία", δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, την επομένη του 1-0 στη σειρά και μία ημέρα πριν τον δεύτερο αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (25/2, 21:00, Novasports1), στο ΣΕΦ.
Ο Γιαννάκης συνέχισε, λέγοντας: "τώρα προετοιμαζόμαστε για το δεύτερο ματς και πρέπει να δείξουμε περισσότερη συγκέντρωση. Δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε ξανά να μείνουν στη διεκδίκηση ως το τέλος και να παλεύουν για τη νίκη, όπως έγινε την Τρίτη (23/3). Η εμπειρία εκείνου του παιχνιδιού μάς έχει σκληραγωγήσει και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση".
Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Λίνας Κλέιζα, δήλωσε: "Βρισκόμαστε στο 1-0 και ο δρόμος είναι ανοιχτός, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε αγωνιστικά. Έχω πίστη στην ομάδα μου και θεωρώ πως θα πάμε στο φάιναλ φορ. Η Πρόκομ ήταν πολύ καλή και απέδειξε πως άξια βρίσκεται στα προημιτελικά, αλλά ο Ολυμπιακός διαθέτει περισσότερη ποιότητα και βάθος. Η ομάδα μας είναι φτιαγμένη για να παίξει διαδοχικά δύσκολα παιχνίδια και είμαι βέβαιος πως μπορούμε να βελτιώσουμε θεαματικά την απόδοσή μας μέσα σε 48 ώρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: