Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

"Περισσότερο πάθος την Πέμπτη"

Στις πλάτες του πήρε τον Ολυμπιακό για ένα ακόμα παιχνίδι ο Λίνας Κλέιζα και σημείωσε 26 πόντους που αποτελούν προσωπικό ρεκόρ φέτος στην Ευρωλίγκα. Ο ίδιος, πάντως, προτίμησε να μιλήσει για την εμφάνιση της ομάδας στο ματς με την Πρόκομ, παρά για την προσωπική του απόδοση.
"Είμαστε μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες και κάθε φορά μπορεί να βγει κάποιος μπροστά στο σκορ. Σήμερα ήμουν εγώ, την επόμενη φορά θα είναι κάποιος άλλος. Το σημαντικό είναι η νίκη", τόνισε ο Λιθουανός, που στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας από πλευράς Ολυμπιακού.
"Είχαμε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι και δεν βγάλαμε την ενέργεια που απαιτείται σε τέτοιο ματς. Σίγουρα η Πρόκομ έβαλε κάποια τρελά σουτ και μας αποσυντόνισαν αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στο δεύτερο παιχνίδι και να κυνηγήσουμε με μεγαλύτερο πάθος. Εμείς ξέραμε ότι τα πρώτα παιχνίδια της σειράς είναι πολύ δύσκολα και αναμέναμε ότι η Πρόκομ θα κυνηγήσει να πάρει αυτό το ματς. Θεωρώ ότι αυτό που πρέπει να επικεντρωθούμε είναι το κομμάτι της ενέργειας".
Ο 25χρονος φόργουορντ κάνοντας μια εκτίμηση για την αναμέτρηση της Πέμπτης, θεωρεί σημαντικό το βάθος του πάγκου που διαθέτει ο Ολυμπιακός. "Σε τέτοιες σειρές χρειάζονται 10-12 παίκτες. Ολοι πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και όταν παίζεις ματς κολλητά, είναι σημαντικό να διαθέτεις αρκετές λύσεις και παίκτες που θα βγουν με ενέργεια στο παρκέ για να προσφέρουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: