Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

"Νικήσαμε και τη νευρικότητα"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν εμφανώς ικανοποιημένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, καθώς η ομάδα του κατάφερε να φτάσει στο ροζ φύλλο. Ο "δράκος" θεωρεί πως η αναμέτρηση με την Πρόκομ θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα γι’ αυτόν και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι θα πρέπει να ξεπεράσουν τη νευρικότητα που είχαν στον αποψινό αγώνα.
"Είχα πει στα παιδιά ότι το ματς θα πάει κάπως έτσι. Ήταν ένας αγώνας που σίγουρα θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Ξεκινήσαμε νευρικά, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και επιβάλαμε το ρυθμό μας, αλλά η νευρικότητα γύρισε στο τέλος του παιχνιδιού και δόθηκε στην Πρόκομ η δυνατότητα να επιστρέψει στο παιχνίδι.
Ο κόσμος είχε εκπληκτική συμπεριφορά και κάνει προσπάθεια να μας βοηθάει στις δύσκολες στιγμές. Στο επόμενο ματς ευελπιστούμε πως θα δούμε ένα γεμάτο γήπεδο, προκειμένου να χαρίσουμε στους οπαδούς μας καλύτερες στιγμές.
Τα παιδιά που είναι στην ομάδα τα πιστεύουμε και χαιρόμαστε που ιδιαίτερα οι πιο νέοι εξελίσσονται. Τους στηρίζουμε και τους δείχνουμε εμπιστοσύνη. Ιδιαίτερα ο Μίλος (σ.σ. Τεόντοσιτς) είναι ένα νέο παιδί, που μαθαίνει σιγά-σιγά να διαχειρίζεται τις καταστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα".
Κλείνοντας, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο χειροκρότημα του προς την κερκίδα: "Ήταν μία αυθόρμητη συμπεριφορά. Θεωρώ το να χτίσεις την υπομονή και το καθαρό μυαλό σε ένα παιχνίδι ειδικά σε έναν κόσμο με τεράστιο πάθος και λατρεύει την ομάδα μας είναι πολύ σημαντικό. Αυτό βοηθάει και τους παίκτες. Μπορούμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στο μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια: