Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Προαναγγέλουν την αθώωση τους!


Το άσπρο-μαύρο προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός με την ανακοίνωση που έσπευσε να βγάλει απαντώντας υποτίθεται στον Ολυμπιακό ο οποίος όμως ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τα γεγονότα της Κυριακής με λεπτομέρειες. Οι πράσινοι λοιπόν θέλοντας να προλάβουν τις μηνυτήριες αναφορές που ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό αλλά και την κίνηση μομφής κατά του προέδρου της Superleague κ. Πατέρα μπαίνουν σε μία μορφή αντιπαράθεσης με όσα θεωρούν ότι συνέβησαν στον πρώτο γύρο στο Καραϊσκάκη και όσα στο ΟΑΚΑ.
Κάνουν λόγο για άψογες συνθήκες χωρίς να αναφέρονται καν στον προπηλακισμό στον χώρο του πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, στο παρ'ολίγον κάψιμο του πούλμαν του Ολυμπιακού, στην φυσούσα του ΟΑΚΑ που ποτέ δεν άνοιξε γιατί δεν ήταν σκόπιμο, στις δύο διακοπές του αγώνα για ρίψεις αντικειμένων, φωτοβολίδων και κροτίδων και σε πολλά ακόμα που φέρνουν τον Παναθηναϊκό ενώπιον του αθλητικού δικαστή.
Παράληλλα θυμούνται το 2003 στην Ριζούπολη με τον δικό τους τρόπο και όχι με τον τρόπο του κ. Φιλιππίδη ο οποίος είχε αποκαλέσει κότες τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενώ για τον πρώτο γύρο εξακολουθούν να κάνουν λόγο για πυροβολισμό του Τζόρβα!
Μήπως με αυτή την ανακοίνωση θέλουν να προαναγγείλουν την αθώωσή τους από τον αθλητικό δικαστή; Μήπως;

Δεν υπάρχουν σχόλια: