Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

"Πολλά και ασυνήθιστα λάθη"


Την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου θέλει από τους παίκτες του στο επόμενο παιχνίδι με την Πρόκομ ο τεχνικός του Ολυμπιακού Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος μίλησε για χαζά λάθη στο πρώτο εικοσάλεπτο και δεν υπήρχε πάθος. "Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στα πρώτα είκοσι λεπτά η ομάδα μου έκανε αρκετά λάθη. Το κακό είναι πως δεν παλέψαμε για την μπάλα. Έτσι, οι αντίπαλοί μας βρήκαν την ευκαιρία να χτίσουν διαφορά. Στην επανάληψη εμφανιστήκαμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση και είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε" ήταν τα λόγια του.
"Η Πρόκομ πήρε τη νίκη και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο στο επόμενο ματς" είπε για να προσθεσει: "Αν είδατε το παιχνίδι θα διαπιστώσατε ομαδικές αδυναμίες. Δεν παίξαμε σαν σύνολο, αυτό είναι το θέμα για μένα. Δεν είναι ζήτημα ενός παίκτη. Κάναμε πολλά λάθη και αφήσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που δεν συνηθίζουμε" επισήμανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
Ο τεχνικός της Πρόκομ, Τόμας Πατσέσας από την πλευρά του δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, αλλά στάθηκε στα τελευταία λεπτά που οι παίκτες του έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους."Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά δεν σημαίνει ότι ήταν το τέλειο ματς. Χάσαμε την συγκέντρωση μας στο τέλος και ο Ολυμπιακός μπορούσε να κερδίσει. Είναι αδύνατο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό με 7 ή 8 παίκτες. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο".
Επίσης, δήλωσε αισιόδοξος για το επόμενο ματς λέγοντας: "Κάτι πολύ καλό και σημαντικό έγινε, σπάσαμε κάτι στο μυαλό μας. Μπορούμε να τους κερδίσουμε. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και στο πρώτο ματς. Ελπίζω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί πνευματικά στο επόμενο παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: