Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Πονούς στη μέση ο Χατζηθεοδώρου

Ο Ολυμπιακός αναμετράται το Σάββατο με τη Χίο στο κλειστό Κολυμβητήριο του Πειραιά για την 20η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών και η προετοιμασία συνεχίζεται για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα επιδιώξουν ένα άνετο απόγευμα και φυσικά την διατήρηση του αήττητού τους.
Πάντως, δεν θα λείψουν τα προβλήματα για ένα ακόμη παιχνίδι, καθώς ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το τι έχει. Δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό, όμως το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και να μην αγωνιστεί με το Ν.Ο.Χ.
Επίσης, ο Νίκος Δεληγιάννης είναι καλύτερα, αν και αντιμετωπίζει ακόμα ενοχλήσεις στον αγκώνα. Όμως, το θετικό είναι ότι μετά το παιχνίδι με τη Χίο, υπάρχει διακοπή για 1,5 μήνα στο πρωτάθλημα και θα μπορούν οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου να προετοιμαστούν τόσο για το Final-4 του Κυπέλλου όσο και για τα επερχόμενα πλέι οφ. Εξυπακούεται ότι ο Ολυμπιακός δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το νταμπλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: