Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Θεραπεία ο Μέλμπεργκ, ατομικό για 6 παίκτες

Θεραπεία ακολούθησε στο Ρέντη ο τραυματίας Όλοφ Μέλμπεργκ ενώ πέντε ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο Προπονητικό Κέντρο. Συνεχίζει να νιώθει μικρές ενοχλήσεις στο πέλμα ο Ντουντού.
H επιστροφή του Όλοφ Μέλμπεργκ στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου 20 μέρες και ο Σουηδός στόπερ έχει βάλει πλώρη ώστε να προλάβει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague με αντίπαλο τον Άρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 18 Απριλίου.
Ο Σκαδιναβός αμυντικός υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θλάση δεξιάς γαστροκνημίας (γάμπα) και στην σημερινή προπόνηση της Τετάρτης (24/3) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ακολούθησε θεραπεία. Όσον αφορά στους υπόλοιπους, έξι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα στο Ρέντη. Οι τρεις πρώτοι, Έντσο Μαρέσκα, Ραούλ Μπράβο και Βασίλης Τοροσίδης, το ακολούθησαν στο πλαίσιο του προγράμματος προπόνησης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές.
Όσον αφορά στους άλλους τρεις, ο Ντουντού Σεαρένσε συνεχίζει να νιώθει μικρές ενοχλήσεις στο πέλμα και ακολούθησε ξανά πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο Ζαουάντ Ζαϊρί που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς συνέχισε το πρόγραμμα του που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο αλλά και στο γήπεδο, όπως και ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο που έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και αναμένεται να επιστρέψει σε δυο εβδομάδες. Αύριο Πέμπτη (25/3) οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 11:00 στο Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: