Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

"Tην εμπιστοσύνη του κόσμου"


Το πρώτο βήμα με αντίπαλο την Πρόκομ Τρεφλ έγινε το βράδυ της Τρίτης στο ΣΕΦ (83-79) και τώρα άπαντες στο μεγάλο λιμάνι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην δεύτερη μάχη με αντίπαλο την πολωνική ομάδα την Πέμπτη (21:00, Novasports 1) προκειμένου να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο Παρίσι.
Την Τετάρτη, η προπόνηση ήταν ανοιχτή για τα ΜΜΕ, ενώ δεν έλειψαν και οι χαλαρές στιγμές με τις προσπάθειες για τρίποντο από... απίθανα σημεία.
Ο κάπτεν της ομάδας είπε ότι: "Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, καθώς χθες ήταν όχι μόνο ο έκτος, αλλά και ο έβδομος παίκτης μας. Η παρουσία του ήταν συγκλονιστική, δεν μας άγχωσε καθόλου, αλλά αντίθετα μας βοήθησε κι εύχομαι να έρθουν ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι την Πέμπτη για να κάνουμε το 2-0". Μιλώντας για την Πρόκομ και το γεγονός ότι φάνηκε ανταγωνιστική σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, τόνισε: "Γνωρίζαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι και το είχα πει στους συμπαίκτες μου εδώ και 15 ημέρες. Ήξερα και από την εμπειρία μου πως θα ήταν αρκετά δύσκολο το έργο μας. Πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι το κλειδί. Είδατε τι έγινε στο Ισραήλ και τι πήγε να γίνει στη Βαρκελώνη. Εμείς ευτυχώς τα καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε. Κάναμε το 1-0 και τώρα επικεντρωνόμαστε στο δεύτερο παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: