Τρίτη 20 Απριλίου 2010

"Φυσικά και θέλω να έρθω"


Ο 27χρονος (21/5/83) στράικερ της Σταντάρ Λιέγης, Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, που τη φετινή σεζόν αντιμετώπισε τους "ερυθρόλευκους" στη φάση των ομίλων του Champions League και μάλιστα είχε σκοράρει στο 2-1 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" για το ενδεχόμενο μίας μεταγραφής στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους Πειραιώτες.
Ο ύψους 1.87 Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός (πολιτογραφημένος Βέλγος) ο οποίος είχε σκοράρει και κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Europa League, τόνισε πως το Champions League αποτελεί κίνητρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο από τη νυν ομάδα του.
"Μ' αρέσει το κόκκινο χρώμα. Όταν υπάρχει η προοπτική να πας σε μια ομάδα που παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν το σκέφτεσαι και πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι σε πιο υψηλό επίπεδο από το σύλλογο στον οποίο αγωνίζομαι τώρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με το βελγικό", δήλωσε αρχικά ο Ντε Καμάργκο.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ευρωπαϊκές κόντρες της Σταντάρ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη φετινή σεζόν: "Παίξαμε φέτος με δυο ομάδες από τη χώρα σας και διαπίστωσα κι από κοντά πως έχετε κάνει πολλά βήματα προόδου. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πρωτάθλημα, αλλά θα είναι καλό να προσπαθήσει να βγει πρώτος στα πλέι οφ κι έτσι να παίξει στα προκριματικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί πάντα κίνητρο".
Το συμβόλαιο του Ιγκόρ Ντε Καμάργκο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2013 καθώς ο ποδοσφαιριστής ανανέωσε τη συνεργασία του με την Σταντάρ Λιέγης τον Γενάρη του 2009. Στη βελγική ομάδα αγωνίζεται από το 2007 και μετράει 26 γκολ σε 87 εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: