Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Έντεκα νταμπλ φίγκιουρ

Πέρασαν 35 ημέρες από τότε που ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης "έγραψε" στη στατιστική του διψήφιο αριθμό πόντων. Στις 17 Απριλίου, ο σέντερ του Ολυμπιακού πέτυχε δέκα πόντους στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την περσινή του ομάδα σταμάτησε στους 13. Κι αν είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορεί και να έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων.
Θυμίζουμε απλά πως στις 17 Μαρτίου στα Τρίκαλα, ο 26χρονος παίκτης σημείωσε 20 πόντους, ενώ δέκα ημέρες νωρίτερα στον αγώνα με τον Ηλυσιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σταμάτησε στους 17 πόντους. Από εκεί και πέρα, δεκατρείς πόντους πέτυχε στις 14 Απριλίου στο Περιστέρι, έντεκα με αντίπαλο τον Κολοσσό στο παλατάκι του Φαλήρου στις 10 Ιανουαρίου και δέκα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 28 Φεβρουαρίου.
Όσον αφορά, τώρα, την Ευρωλίγκα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μέτρησε δέκα πόντους σε τέσσερα παιχνίδια στο ΤΟΠ-16 (δύο φορές κόντρα στη Χίμκι κι άλλες τόσες με αντίπαλο την Τσιμπόνα). Συνολικά, έντεκα φορές έχει καταφέρει να πετύχει από δέκα πόντους και πάνω τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: