Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Δύσκολα ο Γκαλέτι

Τα πρώτα μηνύματα για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι μόνο θετικά δεν είναι, καθώς ο Αργεντινός πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και πάλι σε υψηλό επίπεδο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ" οι γιατροί έχουν ανάψει κόκκινο φως και κανένας δεν βάζει την υπογραφή του για να βγει το δελτίο υγείας. Για την ακρίβεια τόσο ο γιατρός της ομάδας όσο και ο νεφρολόγος με τον καρδιολόγο δεν μπορούν να πάρουν την ευθύνη και να ξαναπαίξει μπάλα ο λάτιν χαφ.
Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι εξετάσεις του δείχνουν αρκετές καταστροφές στην υγεία του, οι οποίες είναι απόρροια της έξαρσης που παρατηρήθηκε τον περασμένο Γενάρη.
Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά απίθανο το σενάριο να δούμε εκ νέου τον "Λούτσο" με τα ερυθρόλευκα, παρά την τεράστια επιθυμία του 29χρονου να επιστρέψει στην δράση.
Από 'κει και πέρα να αναφέρουμε ότι ο Γκαλέτι θα πάρει εξιτήριο το αργότερο την Παρασκευή από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα αναμένεται να έχουμε την επίσημη τοποθέτηση των γιατρών σχετικά με το μέλλον του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: