Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Τζούριτς: "Είχαμε πάθος"


Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ήρθε στον Ολυμπιακό και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Είδε, δηλαδή, άσπρη μέρα. Το είπε μόνος του ο διεθνής κεντρικός, στις δηλώσεις που έκανε μετά το θριαμβευτικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, που του έδωσε το πρωτάθλημα. "Είχα να πανηγυρίσω τέσσερα χρόνια και περίμενα πολύ καιρό για να ζήσω μία τέτοια στιγμή", τόνισε ο Ανδρεάδης, που γέλασε σαν μικρό παιδί όταν ο Δημήτρης Τζούριτς του απέδωσε τον έπαινο ότι "είναι πολύ γλυκός" και ανταπέδωσε, τονίζοντας ότι "με τον Τζούριτς είναι καλύτερο να παίζεις συμπαίκτης και όχι αντίπαλος". Αφιέρωσε, δε, το πρωτάθλημα στη σύζυγό του και τον γιο του. Ακόμη, έριξε μία μπηχτή για τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι "δεν με ήθελαν κάποιοι, αλλά αυτό μου βγήκε σε καλό". Αναφορικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό, ο Ανδρεάδης έδειξε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα όσο περισσότερο καιρό γίνεται: "Είμαι επαγγελματίας και θα μείνω στον Ολυμπιακό όσο με θέλουν. Δε μετράνε μόνο τα λεφτά, αν και υπήρχε οικονομική κρίση, αλλά και οι τίτλοι".

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Τζούριτς, που με το σερβίς του έκρινε το τέταρτο σετ και έγειρε την πλάστιγγα προς τους "ερυθρόλευκους", έκανε τη δική του αφιέρωση, "στους γονείς μου, που με βοήθησαν σε όλες τις δύσκολες στιγμές", ενώ στάθηκε στο "πάθος και τη δουλειά όσων δουλεύουν στην ομάδα και βρίσκονται στα αποδυτήρια".

Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων", Δημήτρης Σουλτανόπουλος, δεν δέχεται τον χαρακτηρισμό, αφού και ο ίδιος θεωρεί ότι ο πραγματικός κάπτεν του Ολυμπιακού είναι ο Ιβάν Μίλκοβιτς. "Πραγματικός αρχηγός είναι ο Ιβάν και το απέδειξε, με τον χαρακτήρα του μας κράτησε συγκεντρωμένους στγους στόχους μας, όταν ήρθαν τα δύσκολα", ομολόγησε ο Σουλτανόπουλος, που "αποκάλυψε" ότι το περυσινό πρωτάθλημα ήταν πιο δύσκολο από το εφετινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: