Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Κανένα παιχνίδι δεν είναι ίδιο…

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ…Μπορεί οι ερυθρόλευκοι στο τέλος της πρώτης αναμέτρησης με το Μαρούσι να απλοποίησαν τα πράγματα και να έφτασαν άνετα στη νίκη κάνοντας το 1-0 ωστόσο τα πράγματα στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα είναι διαφορετικά…
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Το πιο δύσκολο σ’ αυτές τις σειρές των αγώνων είναι να πείσεις τους παίκτες ότι το προηγούμενο παιχνίδι και το πόσο εύκολα ή δύσκολα κέρδισες ή έχασες δεν παίζει ρόλο στο επόμενο. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε και ξέρουμε επίσης ότι το Μαρούσι με τον ενθουσιασμό του θα θελήσει να φτάσει σε μια ακόμα επιτυχία σε μια σαφώς επιτυχημένη χρονιά γι’ αυτούς. Ο τρόπος που θα διαβάσουμε τις δυσκολίες του αγώνα και το καθαρό μυαλό που θα έχουμε για να αντιδράσουμε σ’ αυτές θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου».
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Σ’ αυτή τη σειρά των αγώνων κανένα παιχνίδι δεν μοιάζει με το προηγούμενο και το επόμενο. Η νίκη μας στον πρώτο ημιτελικό δεν θα παίξει κανένα ρόλο στον αγώνα της Τετάρτης. Το Μαρούσι είναι εξαιρετική ομάδα και σίγουρα θα θέλει να το δείξει ακόμα πιο πολύ κερδίζοντάς μας. Σίγουρα όμως ο τρόπος που παίξαμε την Κυριακή είναι οδηγός για τον δεύτερο ημιτελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: