Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

«Είμαστε απογοητευμένοι»

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε φέτος μέσα σε αυτό το χάλι που επικρατούσε στον Ολυμπιακό. Ο Σουηδός αποδείχτηκε επαγγελματίας σε όλους τους τομείς και τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο μοναδικός παίκτης που αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας ακόμα και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σουηδός αμυντικός βραβεύτηκε από την Vodafone ως ο MVP της χρονιάς, αφού συγκέντρωσε τα περισσότερα βραβεία στις ψηφοφορίες των εκπροσώπων του Τύπου στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού. Η αξία του Μέλμπεργκ είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά δεν είναι και τιμητικό για τους "ερυθρόλευκους" να έχουν καλύτερο παίκτη της χρονιάς τον βασικό τους στόπερ.
Η βράβευση έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και ο Μέλμπεργκ έδωσε το σύνθημα για την επόμενη σεζόν, προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί δυνατός και να κατακτήσει τους στόχους του. "Είναι μία μεγάλη διάκριση για μένα. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ένα ομαδικό άθλημα και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το σύλλογο. Φέτος είμαστε λίγο απογοητευμένοι από τον τρόπο που εξελίχθηκε η σαιζόν. Από την πλευρά μου, προσπάθησα να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούσα αλλά η απόδοσή μας είχε δυστυχώς σκαμπανεβάσματα. Τώρα θα επικεντρωθούμε στην νέα περίοδο που έρχεται και θα προσπαθήσω κι εγώ, όπως όλοι μας, να βελτιωθούμε για να επιτύχουμε όλα όσα ο Ολυμπιακός αξίζει", ήταν τα λόγια του Μέλμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: