Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Διπλό ρεκόρ

Έτρεξε, πέτυχε εύκολα καλάθια και "έγραψε" δύο ρεκόρ στο σημερινό παιχνίδι με το Μαρούσι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός βελτίωσε τη φετινή του επίδοσή τόσο στους αιφνιδιασμούς όσο και στα δίποντα, ενώ "έγραψε" στη στατιστική του αρκετές τελικές πάσες.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη, λοιπόν, "έβγαλαν" μια ντουζίνα αιφνιδιασμούς κι ευστόχησαν σε όλους, αφού τις περισσότερες φορές βρέθηκαν... τετ α τετ με το καλάθι των "κιτρινόμαυρων". Αυτή είναι και η καλύτερη φετινή τους επίδοση. Η προηγούμενη ήταν στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη στην προημιτελική φάση των πλέι οφ όπου μέτρησαν 11/12.Σημειώστε πως οι "ερυθρόλευκοι" ήταν αλάνθαστοι στην αναμέτρηση με την Ολύμπια στη Λάρισα για τη 12η αγωνιστική, αλλά και με τα Τρίκαλα στην ομώνυμη πόλη για την 20η αγωνιστική.
Σε αμφότερα τα παιχνίδια μέτρησαν 10/10. Δέκα επιτυχημένους αιφνδιασμούς είχαν και στον αγώνα με την Ολύμπια στο ΣΕΦ (για τη 25η αγωνιστική) αλλά σε 16 προσπάθειες.Από εκεί και πέρα, αποτελεί ρεκόρ για φέτος αυτό το 35/48 δίποντα που είχε ο Ολυμπιακός στο σημερινό αγώνα, που σημαίνει πως είχε 72% ποσοστό ευστοχίας.Όσο για τις 23 τελικές πάσες που μοίρασαν οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη, αποτελεί την όγδοη καλύτερη φετινή τους επίδοση. Καθότι μέτρησαν 30 με την Ολύμπια στο ΣΕΦ, 28 με τα Τρίκαλα εντός έδρας, 26 με το Περιστέρι στη δυτική όχθη και από 24 με ΑΕΚ στο Ελληνικό και το ΣΕΦ, Τρίκαλα εκτός έδρας και ΠΑΟΚ στο παλατάκι του Φαλήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: