Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Είναι καλός για δηλώσεις

Η χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο. Τα πράγματα λίγο πολύ είναι γνωστά για τον Θρύλο. Έγιναν λάθη από την διοίκηση, έγιναν λάθη και από τους προπονητές.
Ευθύνες έχουν, όμως και οι παίκτες. Και ειδικά κάποιοι παίκτες πάνω στους οποίους υποτίθεται ότι βασιζόταν ο Ολυμπιακός για να πετύχει τους στόχους του.Ένας από αυτούς είναι και ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος την πρώτη του χρονιά στον Πειραιά ήταν εντυπωσιακός.
Σήκωσε στις πλάτες την ομάδα του, και όλοι είχαν απορήσει πως άντεχε να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Βραζιλιάνος το καλοκαίρι που μας πέρασε, μάλιστα πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στην πράξη, όμως, δεν μπόρεσε να συμπεριφερθεί ως αρχηγός της ομάδας του Πειραιά.Ο Βραζιλιάνος αν δεν έχει αντιληφθεί δεν έγινε αρχηγός για να γράφει σε καθημερινή βάση σε μπλογκ στο ίντερνετ.
Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν γράφει κάθε μέρα σε σάιτ και κάνει δηλώσεις αριστερά και δεξιά. Ο Ντουντού στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας 2339 λεπτά συμμετοχής. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, όμως, αγωνίστηκε στους 16 από τους 36 αγώνες πρωταθλήματος με 1407 λεπτά συμμετοχής.
Είχε προβλήματα τραυματισμών, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν φέρθηκε και τόσο επαγγελματικά σε πολλές περιπτώσεις. Ο Ντουντού κρύφτηκε όλη την χρονιά, αλλά όταν αυτή τελείωσε εμφανίστηκε και σε καθημερινή βάση γράφει σε μπλογκ. Ας ελπίσουμε, όμως, την επόμενη σεζόν να σταματήσει να παίζει τον ρόλο του αρθρογράφου και να βγει μπροστά, να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: