Κυριακή 23 Μαΐου 2010

"Nα είμαστε επιθετικοί στους τελικούς"

Στον τρίτο ημιτελικό αγώνα της σειράς των πλέι οφ, ο Τζος Tσίλντρες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από τον τραυματισμό του (θλάση στον δικέφαλο) και σχολίασε πως αισθάνεται καλά ενόψει των τελικών της Α1.
Στον αγώνα με το Μαρούσι στο ΣΕΦ (89-77), ο Τζος Τσίλντρες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του (θλάση στον δικέφαλο), αγωνίστηκε για 27 λεπτά στο παρκέ του ΣΕΦ και σημείωσε 14 πόντους, με τον Αμερικανό φόργουορντ να είναι κεφάτος, με διάθεση τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο 27χρονος σταρ των Πειραιωτών σχολίασε για την κατάσταση της υγείας του:
"Αισθάνομαι αρκετά καλά που κατάφερα και μπήκα πάλι στο γήπεδο, που έπαιξα μπάσκετ και βρήκα τους συμπαίκτες μου. Η αλήθεια είναι πως μου χρειάστηκε λίγος χρόνος για να βρω τα πατήματά μου στο παρκέ και τον ρυθμό μου στο παιχνίδι, αλλά ένιωθα πολύ καλά.
Για τους τελικούς, ο Τζος Τσίλντρες σχολίασε: "Πλέον προκριθήκαμε στους τελικούς του πρωταθλήματος και είμαστε στην τελική ευθεία. Ξεκινάμε την επόμενη εβδομάδα και το πρώτο ματς της σειράς είναι πάντα πολύ σημαντικό. Το μυστικό για εμάς είναι να είμαστε επιθετικοί. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον τομέα του σκοραρίσματος. Πρέπει να μπούμε και να επιτεθούμε και στην άμυνα και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: