Κυριακή 23 Μαΐου 2010

"Nα σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό τους"

Ο Πάτρικ Μπέβερλι πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα καθώς σε 29 λεπτά συμμετοχής, ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 15 πόντους, με σπουδαία εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση. Ο Αμερικανός γκαρντ εντυπωσίασε με τις προσπάθειες του στο παιχνίδι και πήρε κατά τη διάρκεια του αγώνα το χειροκρότημα του κόσμου. Ο 22χρονος πλέι μέικερ σχολίασε για την παρουσία του κόντρα στο Μαρούσι:
"Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζει μεγάλο ρόλο η πνευματική σου ετοιμότητα. Αισθανόμουν καλά σήμερα, είχα καλή ψυχολογία μετά τα πρώτα καλάθια και έτσι συνέχισα να σκοράρω.
Σε μία τόσο καλή ομάδα είναι πολύ δύσκολο να βρεις ρόλο κι εγώ προσπαθώ καθημερινά κυρίως με την άμυνα. Επαιξα καλά και με αυτοπεποίθηση. Είμαι γνωστός για τις αμυντικές μου ικανότητες, αλλά προπονούμαι σκληρά και για την επίθεση. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου σήμερα γιατί με εμπιστεύτηκαν με πολύ καλές πάσες. Για τους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Είναι καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός και θα πρέπει να παίξουμε από πλευρά μας καλή άμυνα και να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό τους. Αν πετύχουν πολλά εύκολα καλάθια θα έχουμε πρόβλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: