Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Το καθοριστικό ραντεβού για Σπανούλη

Η άφιξη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στην Αθήνα, ανοίγει την ...όρεξη των οπαδών του Ολυμπιακού για ανακοινώσεις. Κυρίως σε ό,τι αφορά στην απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς του οποίου επίσης είναι ατζέντης, θα πρέπει να θεωρείται, ήδη, προπονητής των "ερυθρολεύκων".
Η συνάντηση που θα έχουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μαζί του, αναμένεται και λιαν καθοριστική, καθώς ίσως να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του διεθνή άσου.
Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει.
Ο Παναθηναϊκός δεν κάνει πίσω από την προσφορά που έκανε στον V-Span, η οποία αγγίζει τα 1.9-2.000.000 ευρώ.
Ο Ολυμπιακός έχει υποβάλλει την καλύτερη πρόταση, για τριετές συμβόλαιο έναντι 2.3-2.4 εκατομμυρίων.
Δεν ξέρουμε τι θα πει ο Ραζνάτοβιτς στους Αγγελόπουλους, πάντως η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία, για να μάθουμε αν θα γίνει πραγματικότητα η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού και μια θοδρυβώδης μετακίνηση του 28χρονου άσου, από τον ένα αιώνιο, στον άλλο.
Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, ο Σπανούλης θεωρήθηκε ... σχεδόν παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά η μεσολάβηση του Ραζνάτοβιτς που υπογράμμισε πως "δεν υπάρχει συμφωνία" πάγωσε το θέμα. Στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να περιμένουν, όχι πάντως και με τόσο καλή διάθεση (αφού είναι ξεκάθαρο, πλέον, πως ο διεθνής γκαρντ έχει επαφή με τον Ολυμπιακό), ταυτόχρονα, όμως, κάνουν και κίνηση για τον Τέρελ Μακ Ιντάιρ.
Το συμβόλαιο του Ίβκοβιτς
Τυπικό πρέπει να θεωρείται το θέμα της υπογραφής του συμβολαίου του Ντ. Ίβκοβιτς. Ο "Ντούντα" έχει, ήδη, ξεκινήσει την προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας για το Μουντομπάσκετ (μετέχουν και οι "ερυθρόλευκοι" Τεόντοσιτς-Έρτζεκ) αλλά κάνει και τα πρώτα του σχέδια για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θα αργήσει. Πιθανότατα θα μάθουμε και τους συνεργάτες του Ίβκοβιτς, για τα επόμενα δυο χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: