Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Εχει πολύ τρέξιμο

Πολύ τρέξιμο περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Λίνεν τους έβγαλε το λάδι, αφού τους έβαλε να τρέξουν πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο.Πολύ τρέξιμο έπεσε στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Λίνεν έβαλε τους παίκτες του να "φάνε" πολλά χιλιόμετρα, αφού έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο. Οι παίκτες έχυσαν πολλά κιλά ιδρώτα, αφού ο Γερμανός δίνει μεγάλη έμφαση σ' αυτό τον τομέα.
Αν το φιλικό με την Καουφμπόιρεν δεν προσφερόταν για συμπεράσματα, αυτό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, είναι.
Ο Ολυμπιακός θα διανύσει την εν λόγω ημέρα, την 8η της προετοιμασίας του από τη στιγμή που πήγε στη Γερμανία και μετά το 11-0 επί της ερασιτεχνικής Καουφμπόιρεν, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Δεν είναι κάποια ομάδα φόβητρο η κροατική, κακά τα ψέματα, αλλά σαφώς δεν είναι Καουφμπόιρεν, που μόνο ποδοσφαιρικό σύλλογο δεν θύμιζε. Η Ντιναμό είναι γνωστή στο χώρο, πιο δυνατή, ως οφείλει να είναι, λόγω του προγράμματος του Ολυμπιακού και πλέον οι παίκτες μας θα έχουν τη δυνατότητα και να παίξουν καλύτερα, αλλά και να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.
Ο αντίπαλος λοιπόν είναι πιο δυνατός, άρα οι παίκτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να είναι πιο προσεκτικοί και σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο. Λάθη θα γίνουν, ούτως ή άλλως περίοδο προετοιμασίας διανύουμε, απλά όσο προχωρά ο καιρός, ο Θρύλος θα κουράζεται περισσότερο και τα φιλικά θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: