Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Γιαννάκη παρόντος!

Έχουν περάσει 12 μέρες από τότε που ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκλεισε τον κύκλο του στον Ολυμπιακό. Κάτι που εκ των πραγμάτων μοιάζει να έγινε με συναίνεση. Γιατί αν το διαζύγιο ήταν… εχθρικό, τότε ο τέως προπονητής των "ερυθρολεύκων" θα είχε… αποκαθηλωθεί και από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Κι όμως, είναι εντυπωσιακό πως αρκετές μέρες μετά η φωτογραφία του δεν έχει κατέβει. Και δεν αναφέρομαι στην ενότητα "τεχνικό επιτελείο", όπου δεν θα μπορούσε να αλλάξει η εικόνα, έως ότου ανακοινωθεί επίσημα ο επόμενος.
Στις φωτογραφίες που εναλλάσσονται στην κορυφή της ιστοσελίδας, αυτές που ομορφαίνουν το όντως εντυπωσιακά καλαίσθητο site, υπάρχει και μία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο κέντρο. Φωτογραφία που προφανώς και θα αποσυρθεί, μια και στο λιμάνι δεν ζουν πια την… εποχή του δράκου.
Πάντως, για να μην υπάρξει και παρεξήγηση, δεν είναι κακό μια ομάδα να τιμά το παρελθόν της, ακόμα και αν δεν είναι τόσο ένδοξο όσο και οι δύο πλευρές θα ήθελαν. Δεν είναι κακό (μια ιδέα λέμε) να υπάρχουν στους επίσημους δικτυακούς τόπους των ΚΑΕ οι συνθέσεις και οι προπονητές κάθε περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: