Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Σχορτσανίτης: "Αργεί ο Ολυμπιακός"

O Σοφοκλής Σχορτσανίτης αναχώρησε την Τετάρτη για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να κοιτάξει το αν υπάρχει προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, όμως δεν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να παίζει το ρόλο του κομπάρσου στην όλη υπόθεση και βρίσκεται μέσα στο μυαλό του διεθνή Έλληνα σέντερ.
Όμως, ο "Σόφο" έβγαλε μια πικρία για την διοίκηση των Πειραιωτών και για το γεγονός ότι δεν έχουν κάνει κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Βλέπετε, οι ερυθρόλευκοι έχουν το θέμα Ίβκοβιτς και Σπανούλη σε πρώτο πλάνο, ενώ είναι και το περιβόητο θέμα της εφορίας που δυσκολεύει πάρα πολύ την όποια διάθεσή τους για συζήτηση πάνω σε παλαιότερες λογικές.
Με δηλώσεις, ο Σχορτσανίτης τόνισε: "Περιμένω τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή τα προβλήματά του. Αργεί να κάνει κάποιες κινήσεις που πιστεύω πως είναι αναγκαίες. Κι εγώ από την πλευρά μου ξέρω πως δεν μπορώ να περιμένω για πάντα και δεν ξέρω για πόσο μπορώ να αποφεύγω κάποιες καταστάσεις. Το θέμα είναι πως θα περιμένω, αλλά δεν μπορώ να δώσω ποσοστό για το αν θα μείνω ή θα φύγω. Θα ήθελα να γίνει μια κουβέντα με τον Ολυμπιακό πριν φύγω. Όλη αυτή την περίοδο δεν έχει γίνει τίποτα. Εγώ πάντα περιμένω να γίνει η πρώτη επαφή με την ομάδα".
Όσο για το ΝΒΑ, είπε: "Δεν ξέρω αν είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά πιστεύω πως είναι ένα βήμα που έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή. Έχω θετικά μηνύματα από την άλλη πλευρά και κάνω αυτή την κίνηση πιο εύκολα και σίγουρος. Αν υπήρχε κάποια στιγμή να γίνει κάτι με τους Κλίπερς, αυτή θα ήταν φέτος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: