Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Έφαγε τα μούτρα του ο βάζελος...

Το "δεν ήξερες, δε ρώταγες..." κολλάει γάντι στην περίπτωση του ΠΑΟ και του Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφού συμφώνησε σε όλα την Τετάρτη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σήμερα περνάει από ιατρικές εξετάσεις, για να ακολουθήσει στην συνέχεια η υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Το θέμα όμως έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό, που μπήκε σφήνα στην υπόθεση και έφαγε τα μούτρα του, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν Έλληνες μάνατζερ, που γνωρίζουν καλά την υπόθεση. Λένε άλλωστε πως "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες".
Ο νέος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Κάρλος Φρέιτας, ψάχνει αντικαταστάτη για τον Γιόσου Σαριέγκι και έτσι προσπάθησε να "κλέψει" τον 32χρονο Μοντεστό, με τον οποίο άλλωστε γνωρίζεται. Ο Πορτογάλος έκανε τις κινήσεις του το τελευταίο διήμερο, αλλά τέτοιο "όχι" δεν πρέπει να άκουσε ούτε ο Γκράτσι από τον Μεταξά την 28η Οκτωβρίου 1940.
Ο Γάλλος αμυντικός δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται με την πράσινη προοπτική, καθώς ενημέρωσε πως έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και μόνο. Κάπου εκεί, μπήκε τέλος στην όποια... μάχη από πλευράς ΠΑΟ, ώστε να αποκτηθεί ο Μονεγάσκος.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν γνώση του τι πήγε να συμβεί και προσπάθησαν από την αρχή να "θωρακίσουν" τις δικές τους κινήσεις, ώστε να μην κινδυνέψει το deal. Ακόμα και αν κάτι στραβώσει και χαλάσει το θέμα, αυτό δεν θα οφείλεται σε καμία των περιπτώσεων στον Παναθηναϊκό. Προς Θεού, δε λέμε κάτι, προκειμένου να είμαστε καλυμμένοι σε πιθανότητα που δεν προκύψει συμφωνία, απλά οι πράσινοι είναι παντελώς εκτός θέματος. Ο Μοντεστό δεν χάνεται, τα βρήκε με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, σήμερα περνάει από εξετάσεις και μετά θα βρεθεί στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, προκειμένου να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διετή διάρκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: