Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Κοντρολαρισμένος παίκτης ο Μπάμποβιτς

Την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τον Στεφάν Μπάμποβιτς, είχε ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός, επέτρεψε στους παίκτες του να πιάσουν μπάλα στην απογευματινή προπόνηση, χρησιμοποιώντας τον 23χρονο μέσο σε θέση δεξιού χαφ.
Ο Μπάμποβιτς, παρά την εμφανή έλλειψη φυσικής κατάστασης, έδειξε θετικότατα στοιχεία. Πρόκειται για κοντρολαρισμένο παίκτη, ο οποίος διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, χρησιμοποιώντας κυρίως το αριστερό του πόδι.
Στο δίτερμα κατάφερε να βγάλει 2-3 καλές σέντρες (φέρνοντας τη μπάλα πάντα στο καλό του πόδι), ενώ πέρασε και μια εξαιρετική ασίστ στο Μιραλάς. Ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του, κατάφερνε να καλύπτει τις αδυναμίες του με σωστή και γρήγορη σκέψη στις ενέργειές του.
Ο Λίνεν έδειξε ευχαριστημένος από ορισμένες πρωτοβουλίες που έπαιρνε ο Μπάμποβιτς στη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο τέλος της προπόνησης τον επιβράβευσε, πετώντας του με το πόδι (άριστη τεχνική του Γερμανού), ένα μπουκάλι με νερό, το οποίο ζήτησε ο Σέρβος!
Ο 23χρονος έδειξε αρκετά άνετος και ικανοποιημένος από αυτό το πρώτο τεστ. Οι επόμενες μέρες, ξεκινώντας από το αυριανό φιλικό, θα κρίνουν το μέλλον του Μπάμποβιτς στους ερυθρόλευκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: