Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Φιλικός αγώνας με Εργοτέλη

Την προσεχή Κυριακή (25/7), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα του Εργοτέλη. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Σέντρα στις 19:00. Αναμένεται να παίξουν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Ντένις Ρόμενταλ προκειμένου ο Έβαλντ Λίνεν να δει την αγωνιστική τους κατάσταση.
Φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη θα δώσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (25/7). Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, θα αρχίσει στις 19:00.
Ο Έβαλντ Λίνεν θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό με την Μπέσα (22/7), για το Europa League, ενώ αναμένεται να ντεμπουτάρουν ανεπίσημα οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Ντένις Ρόμενταλ, παίρνοντας τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στη νέα τους ομάδα.
Έτσι, ο Γερμανός προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των δύο σπουδαίων μεταγραφικών αποκτημάτων της πειραϊκής ομάδας, οι οποίοι από την περασμένη Παρασκευή (16/7) έχουν ενσωματωθεί στην ερυθρόλευκη αποστολή και προπονούνται καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: