Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Σκέψεις για περικοπές στα συμβόλαια

Το "όπως στρώσατε, θα κοιμηθείτε..." ταιριάζει γάντι στην προκειμένη περίπτωση. Ένας Ολυμπιακός ανερμάτιστος, χωρίς πλάνο και σκοπό πάνω στο χορτάρι, έχασε από μια ομάδα που οι παίκτες της μόνο αυτόγραφα που δεν ζητούσαν από τους ερυθρόλευκους. Προτού βγουν οι διχαλωτές σαγιονάρες από τα πόδια και προτού τα φανελάκια πάρουν θέση στα "καλοκαιρινά" κάθε ντουλάπας σε περίοδο χειμώνα, η ομάδα του Πειραιά αποκλείστηκε από την συνέχεια της Ευρώπης.
Προφανώς, αυτοί που φταίνε, είναι όσοι έπαιζαν και ο άνθρωπος που ανέλαβε το κοουτσάρισμα στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Απέτυχαν παταγωδώς, ο Ολυμπιακός θα έχει μια οικονομική ζημιά της τάξης των 5 εκ. ευρώ, μια ημέρα μετά το "δώρο" του ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό ενός ανάλογου ποσού. Αυτά βλέπει και τρελαίνεται ο Ευάγγελος Μαρινάκης, που κάνει επενδύσεις, έφερε ήδη σπουδαίους παίκτες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όλοι τους θα παρακολουθούν δια τηλεοράσεως την συνέχεια της διοργάνωσης. Αυτή ήταν ίσως χειρότερη στιγμή και από την 7άρα από την Γιουβέντους. Ακούγεται υπερβολικό; Μπα...
Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ σκέφτεται να κάνει περικοπές συμβολαίων, που θα φτάνουν ακόμα και το 20%. Το πως θα το καταφέρει αυτό και αν γίνεται πρακτικά, το γνωρίζει καλύτερα ο ίδιος, αλλά βρίσκεται μέσα στο μυαλό του και θα το κάνει πράξη. Τουλάχιστον, θα προσπαθήσει, διότι η οικονομική ζημιά είναι αρκετά σημαντική και γι' αυτήν τεράστια ευθύνη έχουν και οι πρωταγωνιστές, που έχασαν από μια υποδεέστερη ομάδα. Όπως και να 'χει, με κάποιο τρόπο θα... αισθανθούν τις συνέπειες του αποκλεισμού οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και αυτό θα το καταστήσει σαφές ο 43χρονος εφοπλιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: