Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Οι ξένοι για τον αποκλεισμό

Μια βραδιά ντροπής για τον Ολυμπιακό ήταν αυτή της Πέμπτης, με τους Πειραιώτες να αποκλείονται από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει πρώτο θέμα ακόμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, που είχε τον τίτλο: "Η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέκλεισε τον Ολυμπιακό" και γράφει μέσα: "Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προκάλεσε την έκπληξη της βραδιάς αποκλείοντας τον Ολυμπιακό, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου, τα μεγάλα φαβορί προκρίθηκαν στα πλέι οφ".
Φυσικά, υπήρξαν και άλλα σάιτ, τα οποία έγραψαν για τον αποκλεισμό του Θρύλου από τους Ισραηλινούς, αφού μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα άφησε εκτός συνέχειας την ομάδα του Έβαλντ Λίνεν.
Goal.com: "Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προκάλεσε σοκ, καθώς απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα εκτός έδρας γκολ".
Abola.pt: "Οι Ισραηλινοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκαναν την έκπληξη του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League εις βάρος του φαβορί Ολυμπιακού".
Lequipe.fr: "Η μοναδική έκπληξη της βραδιάς προήλθε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που ξεφορτώθηκε τον Ολυμπιακό".
Dr.dk: "Ευρωπαϊκό φιάσκο για τον Ολυμπιακό. Ο Ντένις Ρόμενταλ δεν θα πάρει τη χαρά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τη φετινή σεζόν. Η νέα του ομάδα, ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε την Πέμπτη 1-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι Ισραηλινοί πέρασαν στα πλέι οφ χάρη στα εκτός έδρας γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: