Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ο Βαλβέρδε και οι υπόλοιποι της λίστας

Ο Νο1 στόχος για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και γι' αυτόν κινείται πρώτα απ' όλα ο Ευάγγελος Μαρινάκης.
Ο διοικητικός ηγέτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πειστεί ο Βάσκος προπονητής να έρθει για δεύτερη φορά στην χώρα μας για λογαριασμό των Πειραιωτών, αλλά θα πρέπει να προλάβει και την Εθνική Ιαπωνίας, με την οποία διαπραγματεύεται το "μυρμήγκι". Επιπλέον, υπάρχουν και οι οικογενειακοί λόγοι, που έκαναν τον προπονητή να πει "όχι" την πρώτη φορά και εξακολουθούν να υφίστανται. Όμως, ίσως αυτή την φορά να πειστεί και αυτό προσπαθεί να κάνει ο 43χρονος εφοπλιστής.
Πάντως, η λίστα δεν έχει μόνο το όνομα του Βάσκου, αφού υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για τον πάγκο των Πειραιωτών και πρόκειται για σημαντικούς τεχνικούς. Τέτοιον θέλει στην τεχνική ηγεσία ο Μαρινάκης και θα προσπαθήσει να φέρει τον καλύτερο για να κοουτσάρει την ομάδα. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι μια εξαιρετική περίπτωση, με τον Χιλιανό να έχει βέβαια υψηλό κασέ, αλλά να παίζει δυνατά το όνομά του και ίσως να δεχόταν τώρα να έρθει στον Πειραιά. Σαφώς και θα πρόκειται για μια σούπερ επιλογή και μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας, καθώς μπορεί να "απορροφήσει" αρκετούς κραδασμούς.
Επιπλέον, ο Γκρεγκόριο Μανθάνο επίσης ακούγεται και εξετάζεται, με τον Ισπανό προπονητή να γνωρίζεται πολύ καλά με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και ίσως να ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του. Μιλάμε για προπονητή με φοβερά πράγματα στη Μαγιόρκα και ο οποίος θα μπορούσε να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και ο οποίος τυγχάνει επίσης αποδοχής από μεγάλη μερίδα του κόσμου, έχοντας πολύ καλό βιογραφικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: