Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Μαζεύει τα ταλέντα

Το παιδομάζωμα συνεχίζεται στον Ολυμπιακό… Τα τελευταία χρόνια οι αδελφοί Αγγελόπουλοι φροντίζουν να φέρνουν στο μεγάλο λιμάνι τους πιο ταλαντούχους νέους παίκτες επενδύοντας με αυτόν τον τρόπο στο μέλλον της ομάδας. Ο 19χρονος Δημήτρης Κατσίβελης, για τον οποίο ακούγονται πολύ καλά λόγια, είναι ο πέμπτος παίκτης που προστίθεται σε αυτή τη λίστα και ο δεύτερος από τον Μαντουλίδη, αφού είχε προηγηθεί πριν από δύο χρόνια ο Κώστας Σλούκας.
Η αρχή έγινε στα μέσα Ιουλίου του 2008. Ο πρώτος που αποκτήθηκε ήταν ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων, Γιάννης Καραθανάσης, από την Ακαδημία Αστέρια, αλλά στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Μαντουλίδη.
Υστερα από πολλές διαπραγματεύσεις, ο πλέι μέικερ του Μαντουλίδη Κώστας Σλούκας,πείσθηκε να πιάσει λιμάνι και κάθε χρόνο παίρνει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκες" κινήσεις ολοκληρώθηκαν εκείνο το καλοκαίρι με τον Χάρη Γιαννόπουλο, από τον ΠΑΟΚ.
Μόνο που ο διεθνής φόργουορντ το καλοκαίρι του 2009 παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανιώνιο, όπου ενδέχεται να μείνει και του χρόνου. Πέρυσι ήταν η σειρά του Κώστα Παπανικολάου να μετακομίσει στον Πειραιά. Ο "Παπ" διακρίθηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων της Ρόδου ενώ είχε αναδειχθεί και ο καλύτερος ρούκι του πρωταθλήματος το 2009 ως παίκτης του Άρη. Η αλήθεια είναι ότι στον Ολυμπιακό βρήκε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: