Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Περιέργεια για Νέμεθ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ασχολείται αρκετά κατά την διάρκεια των προπονήσεων με τον Κρίστιαν Νέμεθ. Ασχολείται και όσον αφορά την εκτέλεση των ασκήσεων, ενώ συζητάει επίσης μαζί του για το τι ακριβώς θέλει από εκείνον και τι περιμένει.
Ο Βάσκος τεχνικός πιστεύει στον νεαρό επιθετικό και ήταν ιδιαίτερα θετικός στην απόκτηση του. Μάλιστα πέρυσι συνεργάτες του είχαν επικοινωνήσει με ανθρώπους στην Ελλάδα για να συλλέξουν πληροφορίες για τον, τότε, παίκτη της ΑΕΚ. Ο Βαλβέρδε πιστεύει πως ο Νέμεθ έχει τις προδιαγραφές και τα προσόντα να εξελιχθεί σε έναν πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή και είναι βέβαιο πως θα πάρει αρκετές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της χρονιάς.
Η αλήθεια είναι πως κανένας μας δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη άποψη αυτή τη στιγμή όσον αφορά τον νεαρό Ούγγρο. Επαιξε μόλις έξι παιχνίδια με την ΑΕΚ πέρυσι, οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με σιγουριά για το ποια θα είναι η εξέλιξη του. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, που στα ελάχιστα παιχνίδια που αγωνίστηκε κατάφερε να κάνει την διαφορά.
Ο Νέμεθ αποτελεί μια επένδυση για τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι πως μπορεί να εξελιχθεί στην «ευχάριστη έκπληξη» της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου. Είναι τυχερός που έχει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο πλευρό του να τον πιστεύει και να τον βοηθάει στο να εξελιχθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόνο να κερδίσουν από την συγκεκριμένη προσθήκη, που αρχικά πρέπει να ομολογήσω αντιμετώπισα με επιφύλαξη. Σίγουρα πάντως μας έχει κεντρίσει την περιέργεια για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: