Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Κρατάει για πάντα τον Τοροσίδη

Η ΠΑΕ είχε μια πρώτη επαφή με την πλευρά του Βασίλη Τοροσίδη, ώστε να υπάρξει νέο συμβόλαιο στον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση, μέχρι τον Δεκέμβριο μπορεί να υπάρξει οριστική συμφωνία, με αναπροδαρμογή προς τα πάνω στις απολαβές του παίκτη και στη ρήτρα των 7 εκ. ευρώ.
Από την στιγμή που η συνεργασία του ερυθρόλευκου άσου με την ομάδα πηγαίνει περίφημα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην συνεχιστεί για αρκετά ακόμη χρόνια. Η συνταγή είναι επιτυχημένη, επομένως είναι απολύτως λογικό να θέλουν και οι δυο πλευρές να την... παρατείνουν. Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Γαύρος", η διοίκηση είχε μια πρώτη επαφή με την πλευρά του "Τόρο", ώστε να υπάρξει διετής επέκταση του ισχύοντος συμβολαίου, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013. Άρα, με λίγα λόγια για άλλα πέντε χρόνια να πορευτούν μαζί ο Ολυμπιακός και ο διεθνής ακραίος μπακ.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει με πολύ καλό μάτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αρκεί πάντως να υπάρξει μια αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του προς τα πάνω, κάτι που είναι στις προθέσεις και της ΠΑΕ. Άλλωστε, ο Τοροσίδης δεν είναι από τους πλέον καλοπληρωμένους και υπάρχουν περιθώρια για κάτι παραπάνω, ενώ λογικά θα φτάσει στα ύψη και η ρήτρα, η οποία αυτή την στιγμή ανέρχεται στα 7 εκ. ευρώ. Ήταν βέβαια η πρώτη επαφή, στόχος είναι να υπάρξουν και άλλες, αλλά το κλίμα είναι θετικό.
Αν όλα πάνε κατ' ευχήν και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στην πορεία, ο Τοροσίδης μπορεί και μέχρι τον Δεκέμβριο να έχει βάλει την "τζίφρα" του, σε νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατάει για πολύ καιρό ακόμα στο λιμάνι. Έλληνας είναι, παικταράς είναι, τον γουστάρει ο κόσμος, ο ίδιος θέλει να μείνει και να προσφέρει, επομένως μπορεί εύκολα να αποτελέσει τη "σημαία" του Ολυμπιακού και να ταυτιστεί πλήρως η καριέρα του με τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Εν αναμονή των εξελίξεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: