Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

"Να καταλάβουν το λάθος τους"

Ο Παύλος Κουζούνης είπε ότι τον πείραξε που δεν τον είχαν εμπιστευτεί παλαιότερα και θέλει να αποδείξει ότι έκαναν λάθος οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.
Ένα από τα φετινά στοιχήματα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ ανδρών, είναι η χρησιμοποίηση σε θέση βασικού λίμπερο του Παύλου Κουζούνη. Ο νεαρός άσος, που έκανε το "αγροτικό" του στον Φοίνικα Σύρου και μετέπειτα έμαθε τη θέση δίπλα σε Παπαδημητρίου και Κουζούνη τόνισε μεταξύ άλλων ότι "στόχος μου είναι να αποδείξω στον Ολυμπιακό το λάθος του" για το γεγονός ότι δεν τον είχε εμπιστευτεί η ομάδα του παλαιότερα.
Όντας αφοπλιστικά ειλικρινής, ο Κουζούνης είπε: "Ναι, με πείραξε που δεν με εμπιστεύτηκαν νωρίτερα οι άνθρωποι του συλλόγου. Όχι πως ο Αχιλλέας και ο Γιώργος δεν έπρεπε να παίζουν, εξάλλου είναι πιο έμπειροι από μένα. Αλλά πιστεύω πως όταν έχεις από τις ακαδημίες έναν αθλητή και δεν τον έχεις δει, τότε δεν μπορείς να τον κρίνεις. Πιστεύω ότι με την παρουσία μου φέτος θα δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και παράλληλα να τους δώσω –με την καλή έννοια– να καταλάβουν το λάθος που έκαναν".
Αναφερόμενος στην ομάδα του, τόνισε: "Έχουμε νεανική ομάδα, που έχει όρεξη για δουλειά και διψάει για διακρίσεις και τίτλους. Αυτό βάζει στην άκρη κάποια οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον Ολυμπιακό και το βόλεϊ γενικότερα. Αν το αποτέλεσμα των προπονήσεων βγει στους αγώνες δεν έχουμε αντίπαλο για το πρωτάθλημα. Έτσι κι αλλιώς, όμως, ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πάντα φαβορί, επειδή αυτό αρμόζει στ' όνομά του".
Τέλος, για το ποιος είναι το ίνδαλμά του στην θέση, απάντησε: "Ίνδαλμά μου είναι ο Βραζιλιάνος Σέρτζιο. Πρόκειται για τον Μίλκοβιτς του λίμπερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: