Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Απολαυστικός για ένα ημίχρονο


Με τον Άλμπερτ Ριέρα να... καρφώνει τον Άρη στο δεύτερο λεπτό, ο Θρύλος νίκησε με 1-0τους κίτρινους και παραμένει πρώτος και ωραίος στη Super League με 18 πόντους. Πολλά διαιτητικά λάθη από τον ρέφερι Μήτσιο, που αρνήθηκε δύο πέναλτι στον Ολυμπιακό και τουλάχιστον τρεις κόκκινες για παίκτες των φιλοξενούμενων. MVP του αγώνα ανακηρύχθηκε ο Κέβιν Μιραλάς, εκπληκτικός ο κόσμος του Θρύλου.
Σε ένα γήπεδο-καμίνι, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη με 1-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και διατηρήθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Έκτη συνεχόμενη νίκη για την πειραϊκή ομάδα, που πηγαίνει με εξαιρετική ψυχολογία και δεδομένη αίσθηση ανωτερότητας στο ντέρμπι της 30ης Οκτωβρίου, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ. Έβαλε ένα γρήγορο γκολ, με τον Άλμπερτ Ριέρα στο 2ο λεπτό, έχασε ένα πέναλτι, στο 30' με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και απώλεσε σπουδαίες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός του δευτέρου ημιχρόνου κοίταξε την ουσία και έπαιξε για το αποτέλεσμα. Το τελικό σκορ αδικεί κατάφορα τον υπερΠρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος μπορούσε να κάνει πιο εύκολο το βράδυ του στο Φάληρο και να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Ο Χρήστος Μήτσιος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Άρη. Δεν έδωσε δύο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, στο 28' σε ανατροπή του Φουστέρ από τον Φατί και στο 45' σε "γκρέμισμα" του Μίσελ στον Μέλμπεργκ. Παράλληλα, ο Ηπειρώτης διαιτητής κράτησε προκλητικά τον Άρη με έντεκα παίκτες σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χαρίζοντας τουλάχιστον τρεις αποβολές (Φατί, Νέτο, Κουλουχέρη).
Ο εκπληκτικός κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέκλυσε το Φάληρο και δημιούργησε για μία ακόμα φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ζήτησε επιτακτικά νίκη στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "εξοχικό" του Θρύλου, ΟΑΚΑ. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται, πλέον, τέσσερις βαθμούς μπροστά από τους πράσινους και έχουν την ευκαιρία από την 8η αγωνιστική να τους... τελειώσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: