Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

"Απελευθερωμένοι στο ντέρμπι"

Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν ο MVP του αγώνα με τον Άρη και συνέβαλε τα μέγιστα στην ερυθρόλευκη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Άλμπερτ Ριέρα μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. Ο 23χρονος Βέλγος επιθετικός του Θρύλου, μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους κίτρινους και αναφέρθηκε αρκετά στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ο Μιραλάς τόνισε χαρακτηριστικά για το ντέρμπι: "Είναι πολύ σημαντικό το +4 για εμάς και τους φιλάθλους μας. Εμείς θα παίξουμε πιο απελευθερωμένα στο ντέρμπι", ενώ για το ματς με τον Άρη είπε: "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να βάλουμε 2-3 γκολ, αλλά στο δεύτερο τραβηχτήκαμε λίγο πίσω και δεν το κάναμε για το ντέρμπι, είναι από τα λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε και δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε".
Όσο για τις χαμένες ευκαιρίες, εξέφρασε την εξής άποψη: "Ενόψει του Παναθηναϊκού, μπορεί να είναι επικίνδυνο να χάνουμε τις ευκαιρίες. Σε δυο ματς έχει συμβεί αυτό να χάνουμε ένα κάρο ευκαιρίες και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: