Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

"Δεν παίζει ρόλο η διαφορά"

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Άρη (1-0) και αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται μόνος πρώτος, τέσσερις βαθμούς μπροστά από τους πράσινους, ωστόσο ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε πως η διαφορά των τεσσάρων βαθμών, που χωρίζει τις δύο ομάδες, δεν θα παίξει ρόλο στον αγώνα του ΟΑΚΑ (30/10).
"Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ. Σημασία, όμως, έχει η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γιατί έρχονται δύσκολα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ εκτός", τόνισε ο αμυντικός ογκόλιθος του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στον Άρη (1-0).
Στη συνέχεια, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχει ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου (30/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ανάμεσα στις δύο ομάδες.
"Δεν παίζει ρόλο η διαφορά, αυτά είναι ντέρμπι. Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη, αλλά εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα. Κάνουμε πολύ καλή προπόνηση και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι", κατέληξε ο 33άχρονος στόπερ της πειραϊκής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: