Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τελειώστε τους από τώρα

Να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές από το ΟΑΚΑ θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος με τον Αριέλ Ιμπαγάσα στην αποστολή θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (19:30, NS1) την ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική.
Οι ερυθρόλευκοι ενισχυμένοι με τον πολύπειρο Αριέλ Ιμπαγάσα θα προσπαθήσουν το Σάββατο να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να αφήσουν πίσω τους στο πρωτάθλημα, τους κιτρινόμαυρους δεκατέσσερις βαθμούς. Το αν θα ξεκινήσει ο Αργεντινός στο αυριανό ματς θα αποφασιστεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε την τελευταία στιγμή, καθώς ο Βάσκος δείχνει να προβληματίζεται με το γεγονός, ότι ο λάτιν χαφ, έχει στα πόδια του τις τελευταίες 20 μέρες μόλις 4 κανονικές προπονήσεις.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ξεκινήσει ο Ουρτάδο μαζί με τον Ντουντού, καθώς οι δύο τους είναι σαφώς πιο έτοιμοι από αγωνιστικής πλευράς.
Να τους "τελειώσει" από το πρωτάθλημα
Ο Θρύλος μετά τους επιτυχημένους αγώνες με ΠΑΟΚ και Εργοτέλη θέλει ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο στην κούρσα για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει την διαφορά του από τον δεύτερο στην βαθμολογική κατάταξη ΠΑΟ και αν είναι δυνατόν να την διευρύνει.
Ως εκ τούτου, η νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ αποτελεί μονόδρομο. Παράλληλα, σε ενδεχόμενη επικράτηση θα έχει ρίξει στα... σχοινιά τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι από νωρίς θα βγουν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
Με άμυνα ανάγκης
Στα αμιγώς αγωνιστικά νέα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε για ακόμη ένα ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες πολύτιμων μονάδων, όπως οι Όλοφ Μέλμπεργκ, Βασίλης Τοροσίδης και Ραούλ Μπράβο. Πρόκειται για παίκτες, οι οποίοι αποτελούν βασικά γρανάζια της άμυνας και αν μη τι άλλο, η απουσία τους είναι σημαντική.
Την ίδια ώρα εκτός μάχης είναι και ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να βοηθήσει την ομάδα στην επικείμενη συνάντηση.
Αναλυτικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους εξής: Νικοπολίδη, Πάρντο, Ιμπαγάσα, Ποτουρίδη, Α. Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλο, Ουρτάδο, Χολέμπα, Ντουντού, Ρόμενταλ,, Φετφατζίδη, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου και Νέμεθ.
Το δελτίο Τύπου:
"Oι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 27/11, 19:30) αγώνα με την Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.
Ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο και το ολοκλήρωσε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Ο Τοροσίδης, που ανεβάζει ρυθμούς, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.
Θεραπεία έκανε ο Γκαλίτσιος, ενώ ο Ρ. Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Ιμπαγάσα, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ,, Φετφατζίδης, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Νέμεθ.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές Ν. Παπαδόπουλος, Μέγερι, Ζαϊρί, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Γκαλίτσιος, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30".

Δεν υπάρχουν σχόλια: