Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Προεδρικές «ντόπες»

Την στήριξη του στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, εξέφρασε με την ομιλία του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο ηγέτης της ομάδας μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος και ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει μόνο νίκη επί της ΑΕΚ!
Όπως είναι ήδη γνωστό από το απόγευμα της Παρασκευής ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος αν η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Θρύλου ενόψει ΑΕΚ πηγαίνει... ρολόι.
Ο ισχυρός άντρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε μία συνομιλία περίπου 15 λεπτών με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όπου ο Βάσκος υποσχέθηκε στον Μαρινάκη πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα παλέψουν για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε ότι όλα πάνε μία χαρά.
Λίγο πριν αποχωρήσει πάντως, ο Μαρινάκης τόνισε στους ποδοσφαιριστές τα εξής, ντοπάροντας τους ψυχολογικά ενόψει «Ένωσης»: «Αν είστε Ολυμπιακός θα τους κερδίσουμε. Δεν σας φοβάμαι όταν δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό. Θέλουμε να σας βλέπουμε νικητές και εμείς και ο κόσμος μας. Καλή επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: