Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Παράδοση με ΑΕΚ ο Ντουντού

Ένα εκπληκτικό σερί στα παιχνίδια που αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ έχει δημιουργήσει ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού, έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια ενάντια στην «Ένωση» και έχει καταφέρει να πανηγυρίσει σε όλα!
Χαρακτηριστικό είναι πως και στα δύο περσινά παιχνίδια που κέρδισε η ΑΕΚ (το ένα στην κανονική περίοδο και το άλλο στα play-off) ο Ντουντού απουσίαζε από την «ερυθρόλευκη» 11άδα, ενώ ήταν βασικός όταν την ίδια χρονιά ο Θρύλος επικράτησε με 2-1 στο ΟΑΚΑ της ΑΕΚ στην κανονική περίοδο και με το ίδιο σκορ στο Καραϊσκάκη στα play-off.
Μάλιστα και τη σεζόν 2008-2009 ο Ντουντού αγωνίστηκε και στα τρία ντέρμπι με την «Ένωση» καταφέρνοντας να φύγει από όλα θριαμβευτής. Πιο συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με τον Βραζιλιάνο μέσο στη σύνθεσή του «πέρασε» από το ΟΑΚΑ με 1-0 ενώ με 2-0 ήρθε η νίκη και στο Καραϊσκάκη κόντρα στο «Δικέφαλο». Το κερασάκι στην τούρτα για εκείνη τη χρονιά – όπου προπονητής του Ολυμπιακού ήταν και πάλι ο Βαλβέρδε – μπήκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ντουντού μάλιστα να σκοράρει ένα από τα 4 «ερυθρόλευκα» τέρματα, ενώ μετά το ισόπαλο 4-4 σκόραρε και άλλες δύο φορές στη διαδικασία των πέναλτι, βοηθώντας την ομάδα του να θριαμβεύσει κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».
Πλέον ο Βραζιλιάνος θέλει να κάνει το 6 στα 6 με την «Ένωση» και γιατί όχι να χριστεί για μια ακόμη φορά σκόρερ οδηγώντας τον Θρύλο σε μια ακόμη σπουδαία επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: