Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Δύο εβδομάδες στα "πιτς" o Ντεσπέιν

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον Ρονάλντο Ντεσπέιν με την Καλαμαριά, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε την Πέμπτη, έχει υποστεί εκφύλιση στην έκφυση του τένοντα της αριστερής επιγονατίδας και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα απουσιάσει δύο εβδομάδες και θα χάσει και τα ματς με την ΕΑΠατρών και την Μπλεντ.
Με ανεβασμένη την ψυχολογία, εξάλλου, από τη νίκη επί της Γιαστρζέμπσκι για το Champions League, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα επιδιώξουν το Σάββατο (27/11, 19:00) να προσθέσουν 3 ακόμη πόντους στη συγκομιδή τους στη Volleyleague.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς και ο προπονητής, Φλάβιο Γκουλινέλι, δήλωσε: "Δεν στεκόμαστε στη νίκη επί της Γιαστρζέμπσκι.
Αυτό το παιχνίδι αποτελεί παρελθόν και είμαστε υποχρεωμένοι να εστιάσουμε όλη την προσοχή μας στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Καλαμαριάς.
Συνεχίζουμε, λοιπόν, την προσπάθεια που ξεκίνησε μετά την κακή εμφάνιση στο Μαυροβούνιο με στόχο αφενός να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί και αφετέρου να γίνουμε ακόμη καλύτεροι ως ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: