Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ολυμπιακός...2020


Να είναι αυτόνομος, αυτάρκης και αυτοδύναμος ο Ολυμπιακός σε μερικά χρόνια. Αυτό είναι το πλάνο για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Ο Νίκος Καραχάλιος αρχικά είπε: "Θέλουμε να βλέπουμε νέα παιδιά που να αποτελέσουν τον Ολυμπιακό του 2020. Να ανανεώνεται να προσφέρει στα νέα παιδιά. Να προσφέρει υποδομές, στάδια, υποστήριξη, τη ψυχή του και την καρδιά του. Αυτό που δεν έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός, όπως θα έπρεπε, είναι η συνέπεια απέναντι σε πολλά παιδιά. Στα παιδιά του βόλεϊ, του πόλο. Υπάρχει ένα ερώτημα, πως μπορεί να βγει ο Ολυμπιακός από τη δύσκολη θέση".
Ο κύριος Καραχάλιος έδειξε φωτογραφία με τα σκουφάκια στη πισίνα από το ματς με τον Παναθηναϊκό και τη σχολίασε: "Σε άλλες εποχές θα θεωρείτο κακή. Ήταν απολύτως επιβεβλημένη, για να δείξει ότι δεν πάει άλλο. Δείχνει ότι υπάρχουν αθλητές σε σημείο απόγνωσης".
Παρακάτω επεσήμανε: "Θελήσαμε να κάνουμε τώρα τη συνέντευξη Τύπου, πριν την αλλαγή του χρόνου, για να βάλουμε τις βάσεις σε ένα πρόγραμμα έξι μηνών, να βγει ο σύλλογος από τη δύσκολη θέση. Σε συνεργασία με την προηγούμενη διοίκηση", ήταν τα λόγια του, για να συνεχίσει από εκεί και πέρα. "Μπορούμε να κάνουμε έναν οργανισμό, στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα. Τώρα τα έσοδα είναι από τα μέλη, αλλά πλέον μπορούμε να το κάνουμε αυτό και με τα εισιτήρια και μέσω κινητών".
Με λίγα λόγια ο κ. Καραχάλιος προτείνει έναν επαναστατικό τρόπο με τον οποίο μπορούν να έχει έσοδα ο Ερασιτέχνης. Με ένα απλό SMS δηλαδή, που θα στέλνει κάθε οπαδός, ο Θρύλος θα έχει έσοδα.
Όλοι όσοι μίλησαν, τόνισαν την ανάγκη του Ερασιτέχνη να σωθεί και η υπόσχεση πως ο σύλλογος θα βγει από τον... βούρκο, θεωρείται πλέον πράξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: