Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

"Ζητάω κατανόηση και εμπιστοσύνη"

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού πήρε το λόγο αμέσως μετά από το Νίκο Καραχάλιο και ζήτησε από τους αθλητές υπομονή και εμπιστοσύνη στο σχέδιο σωτηρίας του Ερασιτέχνη. Πέρα από το Νίκο Καραχάλιο, το λόγο πήρε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο οποίος εξήγησε την κατάσταση και ζήτησε λίγη ακόμα υπομονή από τους αθλητές, οι οποίοι επίσης εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση και είπαν τα πράγματα με τ' όνομά τους.
Αφού πρωτίστως ο κ. Θεοδωρακάκης είπε πως "θέλαμε να αποφύγουμε το Πρωτοδικείο", συνέχισε με τα εξής: "Προσπαθούμε να βρούμε τους τρόπους ώστε να λειτουργήσουμε χωρίς την βοήθεια μόνο των μεγάλων επιχειρηματιών... Όλοι πάντως βοήθησαν διαχρονικά", ενώ θυμήθηκε και το Νίκο Γουλανδρή, ο οποίος παρά τα πολλά χρήματά του δεν μπορούσε συνέχεια να βάζει από την τσέπη του. Ο πρόεδρος είπε πως "δεν μπορεί ένα μόνο άτομο να βοηθάει συνέχεια".
Εν συνεχεία, τόνισε πως έχουν 100% δίκιο οι αθλητές που παραπονιούνται, αλλά θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή: "Χωρίς αυτούς δεν θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τους έχουμε ανάγκη κοντά μας. Ζητάω κατανόηση και εμπιστοσύνη και να είναι σίγουροι ότι θα πάρουν τα χρήματά τους. Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα φερέγγυος και έτσι θέλουμε να ξαναγίνει", κατέληξε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, που μετράει 46 χρόνια προσφοράς στον Ολυμπιακό.
Το όραμα:
Να είναι ο Ολυμπιακός του 2020 ένας σύγχρονος αθλητικός σύλλογος και να βγουν οι νέοι κόκκινοι πρωταθλητές.
Η αποστολή:
Να εργαστούν όλοι για να αναδείξουν τους νέους κόκκινους πρωταθλητές του 2020.
20 Ιδέες και λέξεις για τον Ολυμπιακό του 2020:
Αισιοδοξία, πάθος, κοινωνικότητα, θάλασσα, νίκη, κόκκινο, ενέργεια, ανανέωση, ομάδα, προοπτική, δυναμισμός, δράση, ανασύνταξη, ενότητα, λιμάνι, σιγουριά, συμμετοχή, ελπίδα, internet, μέλλον.
Ο στόχος:
Να δώσουν δύναμη στον σύλλογο του Ολυμπιακού, προκειμένου να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Στηρίζουν τον σύλλογο και την ιστορία του.
Η πρόκληση:
1. Να εξυγιανθεί οικονομικά ο σύλλογος, 2. να μην δημιουργηθούν άλλα χρέη στο μέλλον και 3. να αναπτυχθεί ο σύλλογος με βάση την αξιοποίηση των ερασιτεχνών αθλητών του.
Οι προτεραιότητες των πρώτων 60 ημερών:
1. Πολυδύναμη και ενωτική σύνθεση του Δ.Σ., 2. ισοσκελισμένος προϋπολογισμός από το 2011 και μετά και 3. δέσμευση της νέας διοίκησης για την δημιουργία ενός σύγχρονου και βιώσιμου μοντέλου για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Για το μέλλον του συλλόγου:
1. Οικονομικά υγιής, κάτι που σημαίνει ότι θα ξοδεύει όσα εισπράττει προκειμένου να μην ξαναζήσει ανάλογες καταστάσεις, 2. επένδυση στα φυτώρια της ομάδας, καθώς στόχος είναι να παράγει αθλητισμό και μετά πρωταθλητισμό και 3. σύλλογος αυτοδιοικούμενος, με ενεργούς φιλάθλους. Η διοίκηση θα κάνει δημόσιο απολογισμό κάθε δράσης της και θα ενημερώνονται όλα τα μέλη για την πορεία του συλλόγου και το που πηγαίνουν τα χρήματα.
Το τέρμα της αποστολής:
1 ευρώ από κάθε φίλαθλο του Ολυμπιακού και είναι σίγουρο ότι έτσι θα μπορέσουν να μαζευτούν αρκετά εκατομμύρια, διότι ο λαός του συλλόγου αυτού είναι τεράστιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: