Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τα αίσχη των μπουγατσοκιμάδων

Βαριά καμπάνα αναμένεται στον ΠΑΟΚ μετά τα όσα αναφέρουν οι διατητές στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού της Πυλαίας. Γίνονται εκτεταμένες αναφορές στη ρίψη αντικειμένων και στον τραυματισμού του διαιτητή Χριστοδούλου με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να απειλούνται με 4 αγωνιστικές τιμωρία της έδρας.
Αναλυτικά:
«Πριν από την έναρξη, έπεσαν αναπτήρες, 2 μπαταρίες, 2 κροτίδες ήχου και καπνού προς τον πάγκο του Ολυμπιακού κι έγινε η πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα.
Στο 6:51 του τρίτου δεκαλέπτου, έπεσε μπουκάλι με νερό στον πάγκο του Ολυμπιακού και έγινε η δεύτερη έγγραφη ειδοποίηση
4:55 πριν από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, έπεσαν αναπτήρες και ένα μπουκάλι με νερό στο πάγκο Ολυμπιακου
Στο 3:07 έγινε τρίτη προειδοποίηση από μεγάφωνα, λόγω ρίψης πολλαπλών αντικειμένων, αναπτήρες, κέρματα, καφέδες, πέτρα. Ο κ.Χριστοδούλου διέταξε την προσωρινή διακοπή και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια δέχθηκε αναπτήρα στο κεφάλι που του δημιούργησε οίδημα διαμέτρου 4 εκατοστών. Τον εξέτασε ο κομισάριος του αγώνα κ. Μούστος. Σε 15 λεπτά μπορούσε να συνεχίσει, αρκεί να αποχωρούσαν οι φίλαθλοι. Η αστυνομία ζήτησε χρόνο να τους απομακρύνει και τη συμμετοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Η διακοπή κράτησε 2 ώρες και 5 λεπτά συνολικά. Αφού απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι ο αγώνας συνεχίστηκε από το σκορ 47-37».
Μετά την επεισοδιακή ήττα του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό κυπέλλου από τον Θρύλο με 60-79 στην Πυλαία και την εκκένωση του σταδίου, η ένταση μεταφέρθηκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα στην οδό Δελφών όπου υπάρχει σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτεθήκαν στα γραφεία με πέτρες και βόμβες μολότοφ. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την οδό Αγ. Τριάδος και επιτέθηκαν σε άλλο σύνδεσμο της ίδιας ομάδας. Και δεν τους έφτανε ο Άρης, πιάσανε και τον Ηρακλή, αυτή τη φορά στην οδό Γενναδίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει προβεί σε 30 συλλήψεις και προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: