Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Έτοιμος να φύγει ο Γκουλινέλι

Η λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Αντρέι Ζέκοφ, καθώς και το αβέβαιο μέλλον των Κραλ, Γιαμπλόνσκι και Ντεσπέιν, ενδέχεται να έχει και παράπλευρες απώλειες, καθώς ο Φλάβιο Γκουλινέλι σκέφτεται περισσότερο από ποτέ την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία των Πρωταθλητών Ελλάδας.
Ο Ιταλός τεχνικός είχε αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού με την προϋπόθεση πως θα έχει στα χέρια του ένα ανταγωνιστικό ρόστερ προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η αποχώρηση, όμως, του Βούλγαρου πασαδόρου αποδυναμώνει αρκετά τους «Πειραιώτες», ενώ αν ακολουθήσουν και οι έτεροι ξένοι, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Κάτι τέτοιο βλέπει ο Γκουλινέλι (σε συνδυασμό με τις οφειλές της ομάδας προς το πρόσωπο του) και πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά να τα «βροντήξει και να φύγει».
Μέχρι στιγμής, δεν έχει «βγει προς τα έξω» κάτι επίσημο, ούτε από πλευράς Ολυμπιακού, ούτε από πλευράς Γκουλινέλι, με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται, λογικά, από τις αρχές του νέου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: